Inloggen

. . . Wout stopt ermee . . . Zooeasy . . . Quiko . . . Giantel . . . Bird shop . . . J & J . . . Wout stopt ermee . . . Easyyem . . . Heesakkers . . . Vaesen . . . Ten Berge Tuinhuizen . . . Comed . . . Kweekkooi.be . . . kaf o matic . . . Witte Molen . . . Wout stopt ermee . . .

JBounce

Donatie gevraagd!

Donatie!

Beste bezoekers van de website woutvangils.nl of woutvangils.be.

 

Wout heeft besloten om te stoppen met deze website

Maak hier uw donatie over om de website te laten bestaan:

https://betaalverzoek.knab.nl/k4brpH2Oo7djLAP

 

Alvast hartelijk dank!

(Zie verder bericht op de hoofdpagina)

x

Belgische timbrado Sosiety.

Beste Vogelvrienden, 

Via onderstaande tekst zou ik jullie aan onze Spaanse zanger willen voorstellen. De Timbrado is een zangkanarie die duidelijk vtimbrado logoerschilt van de Waterslager en de Harzer. De Timbrado heeft 12 toeren, die vergeleken met de andere zangkanaries maximaal 4 seconden mag duren per tour.  De Timbrado zingt dus zeer gevarieerd en heel enthousiast. Er wordt van hem verwacht dat als hij voor de keurmeester staat zijn hele repertoire in 30 minuten afwerkt en de 12 toeren op een goede variabele wijze ten gehore brengt. Voor de keurmeester is het een moeilijke job om alle toeren te herkennen en te beoordelen. Daarom zijn er in de Benedu (België, Nederland en Duitsland) maar een handjevol keurders. Gelukkig werken de verschillende landen perfect samen en bij iedere wedstrijd in de Benedu zijn de keurders voltallig van de partij. Op dit moment worden er in samenwerking met de Timbrado Society in Nederland mensen opgeleid om te keuren. Deze mensen zullen in januari 2006 hun examen afleggen . Een groot voordeel is dat die toekomstige keurders zelf timbrado kwekers zijn en actief betrokken bij de Timbrado Society.

 

Wat doet de Belgische Timbrado Society?

 

Een timbrado-kweker is geen einzelganger!!! Door het uitwisselen van informatie zorgen wij er samen voor dat uw vogels in  perfecte conditie blijven en zo goed mogelijk voor de keurmeester komen.  Je bent altijd welkom, ook als je niet wil of kan meedoen met de wedstrijden.

De Society komt om de drie maanden samen. Omdat onze leden verspreid over het hele land wonen, vergaderen we iedere keer op een verschillende locatie in België. Het jaar 2006 zijn we begonnen met 56 officiële leden en de groei is in stijgende lijn!!!Op 1 mei telden we nu al 57 leden.

Op de vergaderingen wordt over alles gesproken wat met onze Spaanse zangkanarie te maken heeft: hoe zingen mijn vogels, hoe train ik ze, waarop moet ik letten bij de kweek, wat zijn de verschillende ziektes enz…Op het einde van de vergadering mag ook iedereen zijn verhaal doen en is er gelegenheid om vragen te stellen. Iedereen kan van een ander zijn ervaringen leren. Ook zorgen wij ervoor dat we op iedere vergadering een gastspreker hebben die met een diareportage zijn presentatie kan doen! Deze vergaderingen beginnen meestal om 14 uur en het einde is rond 17 uur.

Bovenstaande is een klein woordje uitleg over wie wij zijn en wat wij doen.

Geïnteresseerd? Wij heten u van harte welkom op onze bijeenkomsten!

 

Peter Couckuyt

Voorzitter

Spanish Timbrado Society Belgie

011/447689

 

. . . Wout stopt ermee . . . Zooeasy . . . Quiko . . . Giantel . . . Bird shop . . . J & J . . . Wout stopt ermee . . . Easyyem . . . Heesakkers . . . Vaesen . . . Ten Berge Tuinhuizen . . . Comed . . . Kweekkooi.be . . . kaf o matic . . . Witte Molen . . . Wout stopt ermee . . .

X

Copyright

Kopiëren van tekst is niet toegestaan.